Voetbal

Wij hebben een uitgebreide collectie aan voetbalartikelen. Ben jij als voetballer nodig toe aan die nieuwe, hippe voetbalschoenen of een trainingspak waarmee jij er weer tegenaan kunt? Dan kun je voor deskundig advies in onze winkel terecht. Naast een muur van uiteenlopende voetbalschoenen hebben we een ruim aanbod aan aanverwante accessoires zoals: voetballen, keepershandschoenen, scheenbeschermers, tassen, noppen, trainingspakken, voetbalkousen en nog veel meer!

Advies nodig?

Mocht je nog vragen hebben over de producten of diensten van Faber Sport , ben je altijd welkom in onze sportwinkel aan de Dracht 144 te Heerenveen (tijdens de openingstijden). Uiteraard kun je Faber Sport ook bereiken via social media, e-mail en telefonisch.

Producten

Ontdek het volledige aanbod in onze winkel of online op www.sport2000.nl

Wat wij doen

Van de juiste keepershandschoen tot de perfecte schoen: wij helpen je graag met het vinden van de juiste items!

  • Als je aan het voetballen bent, wil je dat je voetbalschoenen lekker comfortabel om je voeten zitten. Wij maken daarom een afdruk van je voet zodat we beter kunnen bepalen welk type schoen geschikt is voor jouw voet. Elke voet heeft een eigen model waar een juiste voetbalschoen omheen past.
  • Voor onderhoud van je voetbalschoenen is het materiaal waar de voetbalschoen van is gemaakt, bepalend. Een voetbalschoen die gemaakt is van kunststof heeft een ander onderhoud nodig dan een voetbalschoen van echt leer.
  • Ben je een keeper en op zoek naar een goede keepershandschoenen, dan kunnen wij jou daarbij adviseren. Ook hier geldt dat een keepershandschoen goed en lekker om je handen moet zitten voor een optimale grip op de bal.
  • Voor onderhoud van een keepershandschoen gelden speciale onderhoudseisen. De keepershandschoen van tegenwoordig moet vochtig bewaard worden. De latex binnenkant mag beslist niet uitdrogen.
  • Voor de bescherming van je benen hebben we een uitgebreid assortiment scheenbeschermers. Voor de juiste keuze adviseren we je om langs te komen in de winkel