Training / Fitness

Training is een breed begrip voor een groot aantal sporten zowel voor binnen (bijvoorbeeld op een sportschool) als buiten. Te denken valt aan aerobics, pilates, yoga, crossfit, krachttraining, cardio, groepslessen, bootcamp enz. Voor elke sport is mede de ondergrond bepalend welk type schoen geschikt is voor jou en je sport.

Advies nodig?

Mocht je nog vragen hebben over de producten of diensten van Faber Sport , ben je altijd welkom in onze sportwinkel aan de Dracht 144 te Heerenveen (tijdens de openingstijden). Uiteraard kun je Faber Sport ook bereiken via social media, e-mail en telefonisch.

Producten

Ontdek het volledige aanbod in onze winkel of online op www.sport2000.nl

Aanbod

Schoenen zijn belangrijk maar ook je kleding. Deze moet lekker zitten en voldoende comfort bieden. Om nog comfortabeler te trainen hebben wij functionele (ademend en vochtafvoerend) shirts en broeken. Voor de dames is een sport BH een belangrijk onderdeel van de functionele kleding.

Naast stijlvolle kleding en sportschoenen voor iedere trainingssport, verkopen we ook allerlei fitness-accessoires: van foamroller tot dumbells en van springtouw tot kettle bell. Kom langs in de winkel voor ons complete assortiment.

Voor deze sport kun je gebruik maken van een hartslagmeter. Door op je hartslag te letten, sport je effectiever en veiliger. Zo bereik je in minder tijd je doel.