Schaatsen

Komt schaatsen in je op, dan denk je aan Friesland, de Elfstedentocht, Thialf in Heerenveen en logischerwijs aan Faber Sport. Sinds 1987 hét adres in sportstad Heerenveen. Zelfs ver over de grenzen is Faber Sport bekend. Jarenlange ervaring en passie hebben gezorgd voor unieke vakkennis over de schaatsen en alles wat hierbij komt kijken. Samen met jou gaan we opzoek naar de juist schaats die bij jou past.

Bij Faber Sport kom je voor:

  • Top service en uitgebreide schaatskennis
  • Verkoop van diverse soorten schaatsen
  • Verhuur schaatsen
  • Het slijpen en ronden van de ijzers en reparatie van de schaatsen

Skeelers of Schaatsen bestellen?

De skeelers onder en de wijde wereld in. Wil jij goed voorbereid zijn? Bestel jouw skeelers op onze webshop! Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Of kom in onze winkel. 

Advies nodig?

Mocht je nog vragen hebben over de producten of diensten van Faber Sport , ben je altijd welkom in onze sportwinkel aan de Dracht 144 te Heerenveen (tijdens de openingstijden). Uiteraard kun je Faber Sport ook bereiken via social media, e-mail en telefonisch.

Producten

Ontdek het volledige aanbod in onze winkel of online op www.sport2000.nl

Jarenlange ervaring in verkoop, verhuur en onderhoud van alle soorten schaatsen.

Faber Sport is specialist op het gebied van schaatsen. We hebben een breed assortiment zodat de beginnende schaatser bij ons terecht kan voor bijvoorbeeld Easy Gliders of combi noren. Maar ook de meer ervaren schaatser, van plezierrijder tot (amateur)wedstrijdschaatser kunnen wij adviseren over de juiste schaats. Rekening houdend met jouw wensen en ervaring zoeken we de best passende schaats voor jou. Met de hedendaagse technieken gaan we zelfs zo ver dat de schaatsschoenen d.m.v. warmte en druk gevormd worden om jouw voeten.

Ben je meer een natuurijsschaatser dan heb je weer andere wensen. Hiervoor hebben wij in ons assortiment de Zweedse lange afstandsschaats, hierop kun je gerust een dag schaatsen zonder vermoeidheid te voelen in je enkels. Ook houdt deze schaats rekening met de oneffenheden van natuurijs en met de kou. Het ijzer is zo gevormd dat het gemakkelijker over het natuurijs glijdt en de schoenen zijn lekker warm en comfortabel. In de winkel kunnen we je verder informeren over deze schaats.

Graag werken we mee om de schaatssport aantrekkelijk te houden voor de nog groeiende jeugdleden van diverse schaatsverenigingen. Door bij ons schaatsen te huren kunnen ouders de kosten voor het materiaal in de hand houden en schaatst de jeugd op goede/actuele schaatsen.

Faber Sport helpt je graag

Ook hoezen, handschoenen, tassen en aanverwante artikelen zijn in overvloed te vinden in onze winkel. Stap gerust binnen en informeer ons over je wensen. Al onze medewerkers staan voor je klaar met deskundig advies.