Hockey

Hockeyers kunnen bij ons in de winkel terecht voor een divers assortiment aan hockeyartikelen zoals sticks, schoenen, bitjes, tape!

Advies nodig?

Mocht je nog vragen hebben over de producten of diensten van Faber Sport , ben je altijd welkom in onze sportwinkel aan de Dracht 144 te Heerenveen (tijdens de openingstijden). Uiteraard kun je Faber Sport ook bereiken via social media, e-mail en telefonisch.

Producten

Ontdek het volledige aanbod in onze winkel of online op www.sport2000.nl

Vanzelfsprekend staan onze deskundige medewerkers van Faber Sport klaar voor je. Wij helpen je met veel passie en plezier en door onze jarenlange ervaring weten wij precies te bepalen, welke hockeyspullen aansluiten op je wensen.

Alvast oefenen met je gloednieuwe hockeystick en/of schoenen?

In onze winkel ligt zelfs een prachtig hockeyveldje, waarop op geoefend kan worden met je nieuwe hockeyspullen. Push dus meteen die strafcorner in de verre hoek met je nieuwe stick en/of schoenen!

Ben je enthousiast geworden en sta je te popelen om die flitsende hockeystick aan te schaffen? Voor meer informatie, advies en een beleving kun je altijd binnenlopen in onze winkel. Laat je inspireren door onze diverse collectie van professionele hockeyspullen.