IJshockey

Faber Sport is dé specialist van Noord Nederland in stevige en comfortabele ijshockeyschaatsen- en gear. We bieden je naast klassieke schaatsen ook een diverse collectie van professionele ijshockeyschaatsen.

Advies nodig?

Mocht je nog vragen hebben over de producten of diensten van Faber Sport , ben je altijd welkom in onze sportwinkel aan de Dracht 144 te Heerenveen (tijdens de openingstijden). Uiteraard kun je Faber Sport ook bereiken via social media, e-mail en telefonisch.

Producten

Ontdek het volledige aanbod in onze winkel.

Aanbod

IJshockeyschaatsen hebben korte ijzers die je snel doen wenden, draaien en keren op het ijs. De nieuwe generatie schaatsen heeft een schoen van stugge kunststof voor enkelsteun en die snel aan- en uitgetrokken kan worden. Naast de ijshockeyschaats voor sportief gebruik is dit type schaats dus ook heel populair onder met name de jeugd voor recreatief gebruik. Faber Sport heeft daarom een uitgebreid aanbod van diverse ijshockeyschaatsen voor pro’s en beginnende schaatsers. Onze prijzen variëren van ongeveer € 60,00 t/m € 700,00. Er is dus vast een mooi paar voor jou aanwezig!

Faber Sport adviseert je graag over welke ijshockeyschaats het meest geschikt is voor jou. Daarbij slijpen wij vakkundig de ijzers van je schaatsen, want scherpe schaatsen zorgen voor betere grip en extra snelheid. Weet je al welke ijshockeyschaatsen jij wilt aanschaffen? Kom dan langs in onze winkel voor het juiste advies. De schaatsen worden geslepen zodat je ze gelijk kunt gebruiken op het ijs.

Voor de uitrusting  hebben wij een volledig assortiment protection. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en maten. Voor groot en klein. De sticks zijn verkrijgbaar in allerlei maten, Flexen, Pattern, links- en rechtshandig. Ook hierin hebben wij verschillende prijsklassen. Verder we hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires (o.a. tape, pucks, Cups & Supporter Jock (dames & heren),  onderkleding etc.).