• Meer informatie?
  • Bel 0513 - 62 00 02

Onderstaande schaatsen is een greep uit onze collectie en zijn te verkrijgen in een vaste-, klap- en klapsprint uitvoering. Mocht uw keuze er niet bij staan dan kunnen onze medewerkers ook schaatsen samenstellen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Ook voor de rijders die af en toe hun baantjes schaatsen op de ijsbaan hebben wij een passende schaats. Voor de beginnende jeugdschaatser is er het traditionele houtje en de Easy glider.


Nagano Serie

Nagano Gold 2005 Sprint
In vergelijking met de Nagano Gold 2000 Sprint hebben de Gold 2005 schoenen een voering van kalfsleder ipv splitcroupon, de enkelpartij loopt langer door naar voren. De kangaroe lederen schoenen hebben een polstering van thermoplastisch foam/schuim en zijn per paar ongeveer 120 gram lichter. De pasvorm en stevigheid zijn gelijk aan die van de Gold 2000 schoenen.

Maat 34 t/m 46.

Nagano Allround Sprint
De klapschaats-uitvoering van de Nagano Allround: De Allround schoen gemonteerd op een Nagano Speciaal onderstel (buis en staal van Speciaal kwaliteit). Voor een beschrijving van de schoen, zie Viking Allround.

Maat 35 t/m 46. (Maat 34 en 47 zijn leverbaar op bestelling)

Nagano Gold Sprint
Nagano Gold

De Sprint-uitvoering van de Nagano Gold: De Gold schoen gemonteerd op een Nagano Sprint onderstel (buis en staal van Speciaal kwaliteit; 5mm hoger staal). Dit model schoen heeft zijn naam te danken aan de vele Olympische successen die er in Nagano op zijn behaald. 

De schoen is vervaardigd van kangaroe-leer. Het contrefort is thermoplastisch. De kuipschoen heeft een ingezet orthopedisch gevormd voetholtestuk, waardoor de pasvorm nog beter tot zijn recht komt. De "Viking Gold" heeft een extra hoog en extra lang doorlopend contrefort voor nog meer steun. 

De gele kevlar hakversteviging aan de buitenkant van de kuipschoen zorgt voor nog meer stabiliteit. De schoen is uitgevoerd met een enkelstuk van stretch-materiaal

Nagano Marathon Special Sprint
De klapschaats-uitvoering van de Marathon Speciaal: De Marathon Speciaal schoen gemonteerd op een Nagano Speciaal onderstel (buis en staal van Speciaal kwaliteit).
De schoen is vervaardigd van kangoeroe-leer en heeft een ingezet enkelstuk van stretch-materiaal om de achillespees te beschermen bij enkelstrekking. Van de ingebouwde kuip is alleen het contrefort-gedeelte thermoplastisch. 

Maat 35 t/m 46.

COMBI SERIE

Unlimited Slider

De Unlimited Slider heeft een binnenschoen van ademend antibacterieel materiaal en dual density foam voor een optimale pasvorm en comfort. De zachte tong zorgt voor een makkelijke instap. Een lage Semi softboot voor maximaal comfort en een stijve schacht voor een gegarandeerde stabiliteit. 

De sluiting bestaat uit een veter en klittenband op de wreef en een clip op de schacht. De Unlimited Slider heeft eenlage schaats van een hoogwaardige kunststof en een RVS ijzer.

Ook verkrijgbaar in: Unlimited Basic, Unlimited Kunststof klap.

Maat 36 t/m 47

Unlimited Basic

De Unlimited Basic heeft een binnenschoen van ademend antibacterieel materiaal en dual density foam voor een optimale pasvorm en comfort. De zachte tong zorgt voor een makkelijke instap.

Een lage Semi softboot voor maximaal comfort en een stijve schacht voor een gegarandeerde stabiliteit. De sluiting bestaat uit een veter en klittenband op de wreef en een clip op de schacht.

De Unlimited Basic heeft een lage schaats , welke is afgewerkt met een zwarte poedercoating.

Ook verkrijgbaar in: Unlimited Slider, Unlimited kunststof klap.

Maat 28 t/m 50

Unlimited Kunststof Klap
Een klapschaats met een unieke buis van een hoogwaardige kunststof en een RVS ijzer. Om het onderhoud tot een minimum te beperken bestaat het klapmechanisme uit kogellagers, veren en bevestigingsmateriaal van RVS.

Een binnenschoen van ademend antibacterieel materiaal en dual density foam voor een optimale pasvorm en comfort.

De zachte tong zorgt voor een makkelijke instap.

Ook verkrijgbaar in: Unlimited Slider, Unlimited Basic

Maten 36 t/m 47