• Meer informatie?
  • Bel 0513 - 62 00 02

Met Faber Sport komen schaatsen op de 1e plaats

Professionele schaatsen te koop op maat voor iedereen bij Faber SportKomen schaatsen in je op, dan denk je aan Friesland, de Elfstedentocht, Thialf in Heerenveen en logischerwijs aan Faber Sport. Sinds 1987 hét adres in sportstad Heerenveen als je zoekt naar ambachtelijke en op maat gemaakte schaatsen. Zelfs ver over de grenzen is Faber Sport bekend. Jarenlange ervaring en passie hebben gezorgd voor unieke vakkennis over de schaats en alles wat hierbij komt kijken.


Bij Faber Sport kom je voor:


Hier ter plekke op maat gemaakte schaatsen te koop! Waar maak je dit nu mee?
Een aantal schaatsschoenen kunnen door middel van warmte aangepast worden aan de vorm van je voeten. De thermoplastische schoenen worden in de oven geplaatst en verwarmd. Je stapt dus in de schoenen waarop je vervolgens met je voeten in de (overigens zeer comfortabele) machine gaat zitten. Doordat er opgeblazen luchtzakken met een druk van 5 bar tegen je schoenen aandrukken, worden deze aangepast aan de vorm van je voet.

Faber Sport helpt je graag
Ook hoezen, handschoenen, tassen en aanverwante artikelen zijn in overvloed te vinden in onze winkel. Kijk lekker rond op onze Faber Sport webshop en/of stap gerust binnen en informeer ons over je wensen. Al onze medewerkers staan voor je klaar met deskundig advies.