Skeeleren

Op zoek naar skeelers of inline skates. Wij hebben in de winkel skeelers en inline skates te koop voor de professional en de recreant. Voor jong en oud hebben wij een ruime keus in onze winkel. Skeeleren is het verlengstuk van het schaatsen in de zomer. Heb je vragen? Laat je voorlichten in onze winkel door een van onze medewerkers.

Bij Faber Sport kom je voor:

  • Top service en uitgebreide kennis van skeelers en inline skates
  • Verkoop van diverse soorten skeelers en inline skates
  • Skeelerhelmen
  • Knie-, elleboog- en handbescherming

Advies nodig?

Mocht je nog vragen hebben over de producten of diensten van Faber Sport , ben je altijd welkom in onze sportwinkel aan de Dracht 144 te Heerenveen (tijdens de openingstijden). Uiteraard kun je Faber Sport ook bereiken via social media, e-mail en telefonisch.

Producten

Ontdek het volledige aanbod in onze winkel of online op www.sport2000.nl

Jarenlange ervaring in verkoop en onderhoud van alle soorten skeelers en inline skates.

Faber Sport is specialist op het gebied van skeelers en inline skates. We hebben een breed assortiment zodat de beginnende skeeleraar bij ons terecht kan. Maar ook de meer ervaren skeeleraar, van plezierrijder tot (amateur)wedstrijdsleeleraar kunnen wij adviseren over de juiste skeelers of inline skates. Rekening houdend met jouw wensen en ervaring zoeken we de best passende skeeler of inline voor jou. Met de hedendaagse technieken gaan we zelfs zo ver dat de skeelerschoenen d.m.v. warmte en druk gevormd worden om jouw voeten.

Ben je een schaatser en wil je het schaatsen onderhouden in de zomer dan is skeeleren de ideale manier. Op de openbare weg of op de skeelerbaan. Een heerlijke manier van ontspannen en genieten van de vrijheid.

Faber Sport helpt je graag

Bescherming is belangrijk voor je lichaam. Wij verkopen diverse beschermingsmateriaal. Knie-, elleboog- en handbescherming en diverse soorten helmen. Ook voor het onderhoud hebben wij een uitgebreid assortiment. Wielen in diverse maten maar ook lagers en smeermiddelen. Stap gerust binnen en informeer ons over je wensen. Al onze medewerkers staan voor je klaar met deskundig advies.