• Meer informatie?
  • Bel 0513 - 62 00 02
POLAR M600 GPS sporthorloge
  • Afbeelding van POLAR M600 GPS sporthorloge
  • Afbeelding van POLAR M600 GPS sporthorloge
  • Afbeelding van POLAR M600 GPS sporthorloge
  • Afbeelding van POLAR M600 GPS sporthorloge
  • Afbeelding van POLAR M600 GPS sporthorloge

POLAR M600 GPS sporthorloge

€ 349,95

POLAR M600 GPS sporthorloge


Polar Kleur


Veilig afrekenen

Omschrijving

De waterdichte Polar M600 is een Android Wear™-smartwatch, passend bij een actieve levensstijl zonder compromissen. Een sport-smartwatch van de makers van sporthorloges. #NowYouCan

Met de Polar M600 geniet je van het gebruiksgemak van Android Wear en de krachtige sportfuncties van Polar. Haal alles uit je dagelijks leven wat erin zit - op kantoor, in het zwembad en terwijl je werkt aan je persoonlijke resultaten.

De Polar M600 bevat, de eigen Polar-technologie voor hartslagmeting vanuit de pols, geoptimaliseerd voor de Polar M600. Trainen met de Polar M600 is handig en gemakkelijk. Doe het bandje strakker en je bent klaar om te trainen.

Houd je snelheid, afstand en route bij met de geïntegreerde GPS.

Draag de waterdichte Polar M600 altijd, waar je ook bent. Houd 24/7 je activiteit bij: aantal stappen, afgelegde afstand, calorieverbruik, duur en kwaliteit van je slaap.

De Polar M600 heeft een lange batterijduur van 2 dagen, wanneer verbonden met Android-apparaten.


ACTIVITY GUIDE
Laat zien hoe actief je op een dag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen.

ACTIVITY BENEFIT
Geeft feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten en laat zien hoe je actieve keuzes bijdragen aan je gezondheid.

SMART CALORIES
Laat je exact weten hoeveel calorieën je tijdens een trainingssessie hebt verbrand op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, je persoonlijke maximale hartslag (HRmax) en hoe hard je traint.

TRAINING BENEFIT
Geeft direct na de training motiverende feedback en vertelt wat het effect is van je trainingssessie.

RUNNING PROGRAM
Train voor een hardloopwedstrijd met een persoonlijk en op jou aangepast trainingsschema in Polar Flow. Kies welk van de vier doelen je wilt halen: 5 km, 10 km, halve marathon of hele marathon, en ontvang een trainingsschema dat precies op jou en je doelen is afgestemd.

RUNNING INDEX
Geeft aan hoe je loopprestaties zich ontwikkelen.

SPORTPROFIELEN
Dankzij de meer dan honderd verschillende sportprofielen die Polar te bieden heeft, is er altijd één die bij je trainingen past, met verslagen en feedback die specifiek voor jouw sport bedoeld zijn. Elk sportprofiel werkt op basis van specifieke programmering, waardoor je de meest nauwkeurige gegevens te zien krijgt; bijvoorbeeld het aantal verbrande calorieën. Beheer je sportprofielen via de Polar Flow webservice.

Specificaties

Artikelnummer-
EAN nummer-
Voorraad-
Leverancier-