• Meer informatie?
  • Bel 0513 - 62 00 02
Polar A370
  • Afbeelding van Polar A370
  • Afbeelding van Polar A370

Polar A370

€ 199,95

Polar A370


Polar Kleur


Veilig afrekenen

Omschrijving

Zwart alleen leverbaar in medium / large.

ACTIVITY GUIDE

Blijf elke dag in beweging. De Polar A370 geeft je een persoonlijk activiteitsdoel zodat je de hele dag gemotiveerd bent om in beweging te blijven. In Polar Activity Guide kun je zien hoe actief je bent geweest en krijg je praktische tips om 100% activiteit te realiseren.

ACTIVITY BENEFIT

Voor een gezonde levensstijl kunnen zelfs de kleine details het verschil maken. Ontdek hoe elke dag actief zijn je algehele gezondheid ten goede komt.

SMART CALORIES

Met de Polar A370 kun je het aantal calorieën dat je verbrandt bijhouden. Je kunt zien hoeveel carlorieën je verbrandt tijdens elke trainingssessie en tijdens de hele dag. De combinatie van continue hartslagmeting en 24/7 activiteitsmeting staat garant voor een nauwkeurige en betrouwbare caloriemeting.

FITNESS TEST (H10 HARTSLAGSENSOR VEREIST)

Koppel de H10 hartslagsensor aan de Polar A370 en test je aerobe fitheid zonder je in het zweet te werken en in slechts vijf minuten. De Polar Fitness Test meet je aerobe conditie op basis van je hartslag in rust, de hartslagvariabiliteit en je persoonlijke gegevens.

SLEEP PLUS

Polar's nieuwe geavanceerde technologie voor slaapregistratie geeft u inzichten in uw slaap. Deze technologie registreert je bewegingen met extreme precisie en geeft een gedetailleerd beeld van je slaappatroon.

CONTINUE HARTSLAGMETING

Blijf op koers met 24/7 hartslagmeting en krijg een gedetailleerd beeld van je dagelijkse hartslagpatroon. Continue hartslagmeting helpt.

TRAINING BENEFIT

Leer meer over het effect van je trainingen op je conditie. De Polar A370 geeft direct na elke workout feedback en benoemt de voordelen van je workout voor jouw lichaam.

RUNNING PROGRAM

Train voor een hardloopwedstrijd met een persoonlijk en aanpasbaar trainingsschema in Polar Flow. Kies welk van de vier doelen je wilt halen: 5 km, 10 km, halve marathon of hele marathon, en ontvang een trainingsschema dat precies op jou en je doelen is afgestemd.

Specificaties

Artikelnummer-
EAN nummer-
Voorraad-
Leverancier-