Bezoek onze winkel
Bekijk onze openingstijden
Meer informatie?
Bel 0513 - 62 00 02
Mijn winkelwagen
0 items | € 0,00

Polar A300

€ 99,95
Polar A300

Jouw lijf en de A300. Gemaakt voor beweging, gemaakt voor elkaar. De Polar A300 is een fitnesshorloge en tracker die je stimuleert om meer te bewegen en meer resultaat te behalen. Houd je dagelijkse activiteiten, training en slaap bij

24/7 ACTIVITEITSMETING
Meet je dagelijkse activiteiten op verschillende intensiteitsniveaus en toont het aantal stappen, de afstand en het calorieverbruik.

HARTSLAG
In combinatie met de Polar H7 hartslagsensor meet de A300 elke hartslag en laat je weten of je tijdens je training vetten verbrandt of je conditie verbetert. Berekent tijdens je training uiterst nauwkeurig je calorieverbruik op basis van je hartslag.

SMART CALORIES
Laat je precies zien hoeveel calorie├źn je hebt verbrand. Op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht en de intensiteit van je fysieke activiteiten wordt een persoonlijk algoritme opgesteld.

FITNESSTEST
Vertelt je precies of je conditie verbetert door je aerobe conditie in rust te meten en je maximale zuurstofopname te analyseren.

SLAAP
Registreert automatisch hoe lang en hoe goed je slaapt. Bekijk en kom meer te weten over je slaappatroon in de Polar Flow webservice en app.

VERWISSELBARE POLSBANDEN
Kleurrijke polsbanden kun je eenvoudig verwisselen zodat ze passen bij je stemming en outfit. Je kunt kiezen uit wit, zwart, roze, geel, blauw en grijs.

TRILALARM BIJ INACTIVITEIT
Door het trilalarm wordt je eraan herinnerd om in beweging te komen als je langer dan 55 minuten stilzit en zorgt dat je actieve onderbrekingen in je dag inbouwt.

Polar Kleur

Polar